Studio ai

 
 
 

Brownstone in Carroll Gardens Brooklyn, NY


http://studioai.com/images/uploads/project_images/10.jpg
http://studioai.com/images/uploads/project_images/20.jpg
http://studioai.com/images/uploads/project_images/30.jpg
http://studioai.com/images/uploads/project_images/50.jpg
 

Brownstone renovation in Carroll Gardens in Brooklyn. Although all the existing original details have been kept and restored, it is basically a gut renovation. The kitchen was relocated to the Parlor level to become the center of the house and connect directly with the living/dining room. A new balcony extension opens up the kitchen to the backyard through steel french doors. At the Garden level a new enlarge opening creates a new winter garden extending into the landscaped backyard. 

 

Location:
Brooklyn, NY

Date of Competition:
May, 2015

Landscape Design:
Foras Studio LLC

Furniture Consultant:
Siddhartha Mukherjee